Foto:

Nacht van het Theater

Het is inmiddels traditie dat eind januari de sponsornacht van Stichting Geursenproducties gehouden wordt. Dit jaar wordt de sponsornacht gehouden op zaterdag 26 januari in Dorpshuis De Kil in Hurwenen van 21.00 tot 05.00 uur. Het thema dit jaar is breed: Nacht van het Theater. Alle deelnemers kunnen uit allerlei soorten theatervormen kiezen om dit op de planken te brengen.

Hurwenen - Doel van deze sponsornacht is veelzijdig. Belangrijk is natuurlijk om zoveel mogelijk geld op te halen, zodat Stichting Geursenproducties zo mooi en goed mogelijk hun theatervoorstellingen kunnen brengen later dit jaar. Daarnaast willen ze met deze nacht zorgen dat de leden elkaar beter leren kennen, en zich op die manier meer durven te geven in hun toneelspel. Ook willen ze laten zien dat toneel spelen heel gezellig is en goed is om je over, bijvoorbeeld, verlegenheid heen te helpen. Natuurlijk hoopt de stichting ook dat er zich nieuwe spelers aanmelden.

Toegang tot de 'Nacht van...' is zoals altijd gratis, er kan een donatie in de ton bij de deur gedeponeerd worden om te steunen. Ze zijn ook blij met hout/verf/stoffen en meer van dat soort zaken. Neem daarvoor even contact.

Stichting Geursenproducties begint vanaf september een 'Jong Volwassen groep' voor jongeren vanaf 18 jaar. Daar kun je je alvast voor inschrijven.

Meer berichten