Drie Koninklijke Onderscheidingen

Burgemeester Rehwinkel en Van Kooten reikten tijdens de nieuwjaarsreceptie drie Koninklijke Onderscheidingen, lid in de Orde van Oranje Nassau, uit aan Corry van Woudenberg-van Wijk uit Aalst, Ada van der Pol uit Zaltbommel en Pieter van der Schoot uit Hedel.

Bommelerwaard -  Allen zijn al jaren zeer bevlogen vrijwilligers van VPTZ.

Van Woudenbergh-van Wijk is al twintig jaar vrijwilliger bij de VPTZ. Ook is ze al ruim 34 jaar vrijwilligster bij de EHBO. Daarnaast brengt ze al zestien jaar maaltijden rond voor tafeltje dekje. Decoranda neemt nu afscheid van de VPTZ.

Van der Pol is ook al twintig jaar vrijwilliger bij de VPTZ. Ze is ook sinds 1998 vrijwilligster bij de Wereldwinkel in Zaltbommel. Daarnaast is Van der Pol vrijwilligster bij het NVVH-vrouwennetwerk Zaltbommel.

Van der Schoot is sinds 1997 vrijwilliger van de VPTZ. Ook is hij al ruim tien jaar lang betrokken bij de Stichting Sint-Maarten als torengids. Eerder ook had hij zitting in het algemeen bestuur van deze stichting. De heer Van der Schoot was voor kort ook actief als gids bij Monument kamp Vught.

Meer berichten