De Nacht van... van Stichting Geursenproducties werd gehouden in Dorpshuis De Kil in Hurwenen.Foto: Wilma Meershoek-Migchelbrink
De Nacht van... van Stichting Geursenproducties werd gehouden in Dorpshuis De Kil in Hurwenen.Foto: Wilma Meershoek-Migchelbrink (Foto: )

Nacht van het Theater brengt ruim 1.000 euro op

De achttiende editie van De Nacht van… van Stichting Geursenproducties was ook dit jaar een succes. Er is nog geen definitieve stand van zaken, er komt nog steeds geld binnen, maar de 1.000 euro is inmiddels al bereikt. De jaarlijkse sponsornacht vond vorig weekend plaats in Dorpshuis De Kil in Hurwenen.

Hurwenen - Saskia en Erik Geursen kijken terug met een goed gevoel. De jongeren hadden leuke stukken uitgezocht om voor te dragen en Sanne Schmits van de kindergroep Leer en Musical groep had zelf een stukje geschreven en bracht dit samen met Nuria Tieman, van dezelfde groep, met succes.

Nadat het publiek weg was, storten de jongeren zich op toneeloefeningen, zoals een variant van het bekende tv-programma 'De Vloer Op'. Op deze manier komen de spelers nog nader tot elkaar, omdat ze samen wat van de opdracht moeten maken. Maar ook is er ruimte voor spellen, die te maken hebben met acteren, al lijkt dat voor de spelers soms niet zo.

Sponsor
Stichting Geursenproducties zoekt nog naar bedrijven die willen sponsoren. Wil jij sponsor worden? Mail dan naar st.geursenprod@gmail.com.

Meer berichten