Leden van Koor Eljakim in de bloemetjes gezet

Op 31 januari 1994 liep de zaal in Het Anker in Zaltbommel snel vol. Het gehuurde zaaltje was bijna te klein. De oproep aan zangliefhebbers had effect gehad. Vijftig mensen wilden graag zingen in een nieuw op te richten koor. Die avond is Interkerkelijk Koor Eljakim geboren.

Zaltbommel - Nu, 25 jaar later, wordt dit jubileum uitgebreid gevierd met onder andere een jubileumconcert op 25 mei, en een benefietconcert in De Wielewaal. Eljakim vindt het belangrijk ook anderen van dit jubileum te laten profiteren.

Bloemetje
Het ledental heeft 25 jaar lang tussen de 40 en 50 geschommeld. Er zijn natuurlijk heel wat wisselingen geweest, maar zes leden zijn vanaf het begin lid van het koor. Zij werden afgelopen week verrast met een bloemetje. Dat zijn Margreet Vissers, Claske Vissers, Ciska Dingemans, Greet van Dooyeweert, Mieke Erlings en Carolien van Steenis.

Eljakim betekent: God richt op. Die boodschap wil Eljakim ook uitdragen met de muziek. Bijvoorbeeld met het lied Only love is the answer (van Charlotte Höglund).

Wil je meer weten over Eljakim? Kijk dan op onderstaande website of mail naar info@koor-eljakim.nl.

www.koor-eljakim.nl

Meer berichten