Links: de wedstrijdploeg van EHBO Aalst. Midden: de wedstrijdploeg van EHBO Waardenburg-Neerijnen2 en rechts de wedstrijdploeg van EHBO Brakel-Poederoijen.
Links: de wedstrijdploeg van EHBO Aalst. Midden: de wedstrijdploeg van EHBO Waardenburg-Neerijnen2 en rechts de wedstrijdploeg van EHBO Brakel-Poederoijen.

Grote EHBO-wedstrijd voor verenigingen uit de regio

KNV EHBO-afdeling Aalst heeft vorige week een grote EHBO-wedstrijd gehouden voor verenigingen uit de regio.

Aalst - Twaalf EHBO-verenigingen zijn de strijd met elkaar aangegaan bij Scheepswerf Neptune Marine in Aalst om de Van Eijlsbeker en de Regiobeker te winnen. Verschillende ongevallen die op een scheepswerf kunnen gebeuren werden daar nagespeeld.

Ongevallen die door leden van de Lotuskring De Langstraat werden nagespeeld waren onder andere: afgerukte tenen en vingertoppen, gebroken sleutelbeen, hittestuwing, brandwonden en hevige bloedingen. Tijdens een theorieronde werd de kennis van de deelnemers getoetst.

De Van Eijlsbekerwedstrijd is gewonnen door Waardenburg-Neerijnen2. Tweede werd Brakel-Poederoijen en de derde plaats was voor Aalst. Verder: 4. Waardenburg-Neerijnen1, 5. Kerkwijk-Nederhemert1, 6. Gameren1, 7. Kerkwijk-Nederhemert2 en 8. Gameren2. Waardenburg-Neerijnen won ook dit jaar de wisselbeker.

De uitslag voor de Regiowedstrijd was: 1. Dussen, 2. Woudrichem, 3. Waardenburg-Neerijnen2, 4. Brakel en Veen (gedeeld), 6. Wijk en Aalburg, 7. Aalst, 8. Waardenburg-Neerijnen1, 9. Kerkwijk-Nederhemert1, 10. Gameren1, 11. Kerkwijk-Nederhemert 2 en 12. Gameren2.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden