Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lizi. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lizi. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl (Foto: )

Dier van de Week: Lizi (10 maanden)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Lizi.

Deze knappe jonge dame van 10 maanden is Lizi. Lizi is samen met haar broers, zussen en moeder naar ons gekomen uit het buitenland waar ze geen schijn van kans hadden op een eigen baas. Lizi verblijft bij één van onze gastgezinnen waar ze al de beginselen mee krijgt van het huishond zijn. Meelopen aan de riem, zindelijk zijn, 's nachts rustig doorslapen, enzovoorts. Lizi doet dat heel goed en was al snel zindelijk. Lizi is een schatje en komt heel graag knuffelen. Ze is sociaal naar andere honden. Bij het gastgezin doet ze het erg goed met de twee honden die daar wonen. Kinderen vanaf een jaar of 10 zijn geen enkel probleem. Lizi lijkt het meest op een kleine bouvier, maar dat is ze niet. Door haar vacht en kleur lijkt dat wel zo. We zoeken een baas voor haar met een andere hond die als voorbeeld voor haar is en waar ze mee kan spelen. Lizi is een middenslag formaat teefje. Denkt u het baasje te zijn met andere sociale hond voor haar en heeft u voldoende tijd om haar verder te begeleiden? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer informatie: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, 0418- 643 129.

Meer berichten