Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Hohner. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Hohner. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl (Foto: )

Knuffelende sloper Hohner op zoek naar baasje

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Hohner.

Deze leukerd is Hohner. Hohner is terug gekomen van adoptie omdat hij niet zindelijk was en veel sloopt. Hohner is een gecastreerd reutje van 1 jaar en hij is sociaal naar alle dieren. Hohner vindt iedereen leuk en hij kan dan ook heerlijk knuffelen. Hohner zou in december vorig jaar ingeslapen worden omdat hij een kromme voorpoot had en daaraan geopereerd moest worden. Wij hebben hem laten opereren en hij heeft bij één van onze gastgezinnen gerevalideerd. Toen hij ter adoptie kwam vond hij snel nieuwe baasjes. Jammer genoeg is hij daar nu van teruggekomen. Hohner kan met katten, vogels, kinderen, honden en eigenlijk alles en iedereen. Een super vriendelijk klein formaat hondje waar geen kwaad in zit. Het probleem is wel dat hij niet zindelijk is (en ook deemoedsplasjes doet) en veel sloopt, ook al werd er van alles met hem gedaan en was er een andere hond. We denken dat Hohner het heel goed zou doen op een boerderij waar hij de hele dag lekker buiten kan lopen (op een afgezet stuk terrein), en de hele dag kan rennen en spelen. Hij vindt spelen met andere honden erg leuk, maar kan ook alleen. Meer info via 0418- 643 129.

Carlijn Geron
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden