Op 9 en 10 juni, het pinksterweekend, vindt ook dit jaar weer Bommel Beach plaats. Inschrijven kan vanaf 11 april via de website van volleybalvereniging Phoenix.
Op 9 en 10 juni, het pinksterweekend, vindt ook dit jaar weer Bommel Beach plaats. Inschrijven kan vanaf 11 april via de website van volleybalvereniging Phoenix. (Foto: )

Ook dit jaar jeugdclinics tijdens Bommel Beach

Met Pinksteren vindt ook dit jaar Bommel Beach plaats in het hart van Zaltbommel. Door het storten van 250 kuub zand tovert de organisatie de Markt om in een grote zandvlakte waarop zes velden worden aangelegd. Dertig recreantenteams gaan op eerste pinksterdag, onder hopelijk zonnige omstandigheden, de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plek en eeuwige roem. Op tweede pinksterdag gaat de strijd tussen 20 teams op vier velden, omdat op de twee andere velden de jeugdclinics in volle gang zijn.

ZALTBOMMEL - Op de tweede dag, 10 juni, kunnen basisschoolkinderen vanaf 6 jaar aan de bak in het zand. Toptrainer Ronald Lacroes leert de kinderen daar de belangrijkste skills van het beachvolleybal. De clinic is een goede opwarmer voor het kidsbeachvolleybaltoernooi, waarmee de clinic wordt afgesloten. De kinderen kunnen dus meteen hun krachten meten in een toernooi.

Inschrijven voor het toernooi kan vanaf 11 april om 19.00 uur via onderstaande website van organiserende volleybalvereniging Phoenix. Het inschrijfgeld bedraagt 30 euro per recreantenteam of 3 euro per kind. Op zowel 9 als 10 juni beginnen de eerste recreantenwedstrijden om 11.00 uur op de Markt van Zaltbommel.

www.vvphoenix.nl

Carlijn Geron
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden