V.l.n.r.: Martin Schaaij, Debbie Sterk, Huib de Vries en Mariet den Boer zijn de enthousiaste muzikale organisatietalenten voor het openlucht Promconcert
V.l.n.r.: Martin Schaaij, Debbie Sterk, Huib de Vries en Mariet den Boer zijn de enthousiaste muzikale organisatietalenten voor het openlucht Promconcert (Foto: )

Lucht vol prachtige klanken

Op 15 juni is om 19.30 uur de lucht gevuld met klanken van Fanfare Juliana uit Rossum en muziekvereniging Fanfare Alem uit Alem.

Door Hanneke Roos

ROSSUM - Samen zullen zij een openlucht Promconcert ten gehore brengen. Joke de Kruijf en Ben Cramer zijn aanwezig. Joke de Kruijf is bekend door grote musicals zoals The Phantom of the Opera, Les Misérables en Cats. Ben Cramer heeft zijn sporen verdiend met Evita, Chicago en Aida. Men kent hem onder andere van de Nederlandse hit De Clown. Huib de Vries, Mariet den Boer, Debbie Sterk en Martin Schaaij werken hard om dit concert tot een succes te maken. Terwijl zij aan het vergaderen zijn en de puntjes op de i zetten klinkt het enthousiasme over dit evenement door. Zij hebben veel ervaring met het organiseren van concerten en dit is een staaltje muzikaal organisatietalent. De zeventig musici zullen op een groot podium hun muziek ten gehore brengen voor een vermoedelijk vierhonderd koppig publiek. "Het is een eenmalige gebeurtenis", straalt Huib. Hij vult aan: "Het enthousiasme en de samenwerking is uitstekend, het belooft een bijzondere historische avond te worden".

Vanaf 14.00 uur is het Slotpark aan de voorzijde een horecaplein waar hapjes en drankjes uit de eigen omgeving te krijgen zijn. De entreeprijs voor het concert is 11 euro bij COOP Den Boer in Rossum. Bij de kassa voor aanvang 12,50 euro.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden