Rick de Wit achter de bar in de kantine van v.v. Jan van Arckel. foto: Robert van Dijk
Rick de Wit achter de bar in de kantine van v.v. Jan van Arckel. foto: Robert van Dijk (Foto: )

Kantinebeheerder wordt slijter

Rick de Wit, de huidige kantinebeheerder van v.v. Jan van Arckel in Ammerzoden begint medio september aan een nieuwe uitdaging. Samen met zijn vrouw Adrie nemen zij in de voorstraat Slijterij Verhoeven over. Nadat Ankie en Fred Verhoeven hadden besloten te stoppen met de slijterij, kwamen zij in contact met Rick de Wit die nooit onder stoelen of banken heeft geschoven weer eens te willen 'ondernemen' in zijn dorp Ammerzoden.

Door Robert van Dijk

AMMERZODEN - Rick is met erg veel plezier aan het voetbalavontuur begonnen, weliswaar achter de bar en was aanvankelijk ook zeker voornemens dit een aantal jaren voort te gaan zetten. Echter kruiste deze nieuwe uitdaging nu zijn pad en was het geen gemakkelijk besluit om de club weer opnieuw op zoek te sturen, maar zijn eigen ambities wogen toch zwaarder in deze. "Het is natuurlijk fantastisch om altijd met mensen in de weer te zijn," begint Rick, "maar echt ondernemerschap vindt je toch niet echt bij een voetbalvereniging." Iedereen die Rick kent weet dat hij het zeker nog niet beu was bij Jan van Arckel, "Maar als je gevoelsmatig een buitenkansje treft op je pad, moet je handelen." Rick zal tot het einde van het seizoen nog de bar blijven bestieren en wellicht zit er nog een nacompetitie in voor het eerste elftal van 'de Jantjes'.

Slijterij

Rick zal de slijterij in eerste instantie voortzetten op wijze waarop Ankie en Fred de zaak draaide maar in de loop der tijd zal er zeker een eigen draai aan gegeven worden. Dat Rick een creatieve ondernemer is heeft hij al eens bewezen in de tijd dat hij de uitbater van Café de Straat was. Ook als lid van de Raad van Elluf bekleedde hij tijdens het jubileumfeest, drie jaar geleden, de job van 'minister van feest'. Dus als er een borreltje geschonken moet worden, kunnen we op Rick rekenen. De Slijterij zal dan ook zeker in goede handen zijn bij deze enthousiaste ondernemer.

Jan van Arckel

Bij v.v. Jan van Arckel betreuren ze het uiteraard dat er aan de samenwerking al vroeg een einde komt maar spreken zeker de waardering uit over de wijze waarop Rick nieuw leven had geblazen in de kantine. "Rick heeft zijn functie met plezier, vakmanschap en passie vervuld." aldus het bestuur van de voetbalvereniging. "Wij wensen hem en zijn vrouw dan ook veel succes met de nieuwe uitdaging." Rest de vereniging nog de uitdaging om deze vrijgekomen functie naar tevredenheid in te vullen.

Zie jij een mooie uitdaging om deze functie bij deze ambitieuze en vooral gezellige vereniging in te vullen? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van de bestuursleden of om je te melden via secretaris@vv-janvanarckel.nl. Zij informeren je graag naar de mogelijkheden.De kantine is gevestigd op Sportpark d'n Huybert, Heiligenweg 2 in Ammerzoden.

vv-janvanarckel.nl

Robert van Dijk
Meer berichten