Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl (Foto: )

Buitenlandse Bianca zoekt baasje met roedel

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Bianca.

Bianca is de naam van deze gesteriliseerde teef. Ze verblijft al in ons asiel vanaf oktober 2018. Dat is een lange tijd. We begrijpen dat Bianca niet de makkelijkste is. Ze is bang voor vreemde mensen en ze vindt het spannend om in huis te zijn. Naar vreemde mensen gaat ze blaffen. Als ze je kent doet ze dat helemaal niet. We denken dat ze met de juiste stabiele hond(en) naast zich uit kan groeien tot een minder bange hond die kan genieten van aandacht. Bianca kan aan de riem lopen en in huis is ze zindelijk als ze eenmaal gewend is. Ze heeft een aantal weken bij een gastgezin gezeten en daar heeft ze al wat geleerd van het leven in huis. Bianca komt uit het buitenland en heeft het meeste weg van een wit herdertje. Ze is 1 jaar en middenslag formaat. We hopen dat er iemand voor haar is die haar een kans wil geven in zijn/haar roedel. Bianca is over het algemeen sociaal naar andere honden. Ze staat met 2 reutjes op het veld en in de kennel en dat vindt ze heel leuk. Ze spelen heel wat af samen. Bent u dat baasje met andere hond(en) en een tuin en u denkt dat Bianca bij u zou passen neemt u dan contact op via 0418- 643 129.

Carlijn Geron
Meer berichten