Foto's: Marielle Pelle

Bomvolle feestweek in Nederhemert

In Nederhemert werd volop feest gevierd vorige week. Zo was er een optreden van het Hemerts Visserskoor, een oldtimertourtocht en een truckshow.

door Marielle Pelle

Nederhemert - De oldtimertourtocht werd voor de twaalfde keer gehouden. Er reden zo'n 68 schitterende oldtimers en 88 tractoren rond, beide met een andere route voor een tocht door de regio.
Vrijdag en zaterdag was het weer tijd voor de grote truckshow. Er stonden ruim 280 trucks te glimmen op het evenemententerrein en langs de Maas-Waalweg, waar ze zich vol trots presenteerden aan publiek wat massaal was gekomen om de trucks te bewonderen.

Visserskoor zingt met kleinkinderen
Het was een idee van een lid van het koor en het werd meteen vast gepakt en uitgevoerd. Woensdagavond stonden de leden van het Hemerts Visserskoor op eigen bodem op het podium met hun kleinkinderen. Zij wilden ook weleens meezingen met opa. De kleinkinderen, in alle leeftijdscategorieën, genoten ervan om samen met opa de meezingers ten gehore te brengen aan een groot publiek in de feesttent aan de Twee Getijden in Nederhemert.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden