Op Tweede Pinksterdag kun je bij verschillende agrarische bedrijven in Hedel en Ammerzoden een kijkje achter de schermen nemen van 10.00 tot 17.00 uur.
Op Tweede Pinksterdag kun je bij verschillende agrarische bedrijven in Hedel en Ammerzoden een kijkje achter de schermen nemen van 10.00 tot 17.00 uur.

Beleef de boerderij op Tweede Pinksterdag

Op 10 juni, Tweede Pinksterdag, houdt de Vereniging voor Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer voor de negende keer een open dag op agrarische bedrijven in Hedel en Ammerzoden. Bij zes boeren en telers kun je die dag van 10.00 tot 17.00 uur een kijkje achter de schermen nemen en zien wat er moet gebeuren voor jij van een lekkere maaltijd kunt genieten.

Regio - De toegang tot de boerderijen is gratis. De gratis tractorhuifkar neemt je mee langs de bedrijven. Stap uit waar je wilt om kalfjes en biggetjes te aaien, voor een rondleiding of proeverij, een workshop of voor één van de vele andere activiteiten.

Als kinderen een tekening of knutselwerkje met als thema 'de boerderij' inleveren bij één van de bedrijven, dan kunnen ze een leuk prijsje winnen.

De open dag wordt gehouden bij: - Melkveehouderij van familie Van Zeelst, Achterdijk 57 in Hedel.

- Kinderopvang De Vrijbuiter, Achterdijk 10 in Hedel.

- IJsboerderij en melkveehouderij De Schoonheuvel, Veldweg 55, in Hedel.

- Kersen Bogerd Hedel, Hooiweg tegenover nummer 35 in Hedel.

- Biologisch varkensbedrijf van familie Van den Bogert, Mezenweg 11 in Hedel.

- Champignonkwekerij De Hopwaag en Hoppies, Zandweg 17 in Ammerzoden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden