Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tini. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tini. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Dier van de Week: Tini (acht maanden)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Tini.

Deze knuffelkont en ietwat onzekere teef is Tini. Tini is acht maanden en samen met haar broers, zussen en moeder naar ons gekomen vanuit het buitenland waar ze geen schijn van kans hadden op een eigen baas. Tini is een schatje en komt heel graag knuffelen. Ze wil alleen maar kusjes geven en 'in' je kruipen. Ze is sociaal naar andere honden. Of ze met katten kan is niet bekend. Kleine kinderen of een druk gezin is te veel voor deze lieverd. We zoeken een baas voor haar met een andere hond die een voorbeeld voor haar is. Ze moet alles nog leren en als je wat onzeker bent en het huiselijke leven niet kent is alles best spannend. Dan is het erg fijn als er een maatje rondloopt dat laat zien dat het allemaal zo spannend niet is. Tini is een kleinere middenslag formaat teef en heeft het meeste weg van een klein kruising herdertje. Denkt u nou het baasje te zijn met andere sociale hond voor haar en heeft u voldoende tijd om haar alles te leren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129.

www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Meer berichten