Tijdens Balloonmagic waren er goocheltrucs met ballonnen en ballen. Leerlingen mochten helpen, vasthouden, raden, meespelen en winnen.
Tijdens Balloonmagic waren er goocheltrucs met ballonnen en ballen. Leerlingen mochten helpen, vasthouden, raden, meespelen en winnen. (Foto: Valerie van Oord)

Walsprong sluit jubileumjaar af

Dit schooljaar vierde OBS De Walsprong (Zaltbommel) haar 25-jarig jubileum. Vrijdagochtend 28 juni werd het jaar feestelijk afgesloten met een optreden van kinderentertainer Louis Baerts.

Zaltbommel - In de gymzaal van brede school De Waluwe gaf de goochelaar twee shows. Tijdens de show Balloonmagic voor de onderbouw werden de leerlingen verrast door diverse goocheltrucs met ballonnen en ballen. Leerlingen mochten helpen, vasthouden, raden, meespelen en winnen. De bovenbouw genoot van de Crazy Mindshow. De hersenen en de ogen werden 45 minuten lang flink in de maling genomen door onbegrijpelijke goocheltrucs.

Ook werd dit schooljaar op twee andere momenten aandacht besteed aan het 25-jarig jubileum. Op 20 augustus 2018, de eerste schooldag, deden de leerlingen mee aan een creatieve feestdag met dans en zang buiten op het schoolplein.

Ook vrijdag 7 juni 2019 stond in het teken van het jubileum. Toen hield de school een reünie met oud-leerlingen, oud-werknemers en het huidige team.

De Walsprong is in 1993 ontstaan uit een fusie tussen twee scholen: de Dr. A.F. Philipsschool en de Hugo de Grootschool. De naam, door een leerling bedacht, symboliseert de verplaatsing van de leerlingen uit de binnenstad (sprong over de wallen) naar 'de Vergt'. In januari 2011 is de school verhuisd naar brede school De Waluwe.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden