Wijkmarkt en Wijkhuis De Spellewaard

Tijdens de jaarlijkse weekmarkt van Wijkplatform de Spellewaard werd zaterdag Wijkhuis De Spellewaard officieel geopend door wethouder Kees Zondag.

Zaltbommel - Als Huiskamer De Schans was Wijkhuis De Spellewaard al jarenlang een veel bezochte plek voor ouderen. Nu zijn er ook plannen voor speciale activiteiten voor kinderen in de vakanties en wil het Wijkhuis ook graag iets betekenen voor nieuwkomers, zodat die zich sneller thuis voelen en mee kunnen doen in de wijk en de maatschappij.

Met de officiële nieuwe naam lanceert het Wijkhuis ook de nieuwe website. Op www.wijjkhuisdespellewaard.nl staan onder meer een overzicht van de vaste activiteiten en de mogelijkheden om het Wijkhuis te huren of zelf een activiteit te organiseren.

De wijkmarkt die De Spellewaard zaterdag bij De Schans hield, ging gebukt onder de hitte. De organisatie voorzag de deelnemers van water en samen maakten zij er alsnog een gezellige dag van. De bezoekers snuffelden door de koopwaar op de kramen en de kleedjes van kinderen. De gratis hapjes van de Foodtruck van de Coop werden erg gewaardeerd.

Meer berichten