Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Angel. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Angel. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Angel (2 jaar)

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Angel.

Mijn naam is Angel. Ik ben een zwart met witte poes van 2 á 3 jaar. Mensen hebben mij hoogzwanger gevonden en naar het asiel gebracht. Ik ben toen in een gastgezin terecht gekomen waar ik ben bevallen van zes kittens. Bij het gastgezin laat ik zien dat ik een hele lieve, aanhankelijke poes ben en heel graag bij je in de buurt ben. Ik verwelkom je dan met geluidjes.

Mijn zes kittens heb ik liefdevol groot gebracht en nu zij mij niet meer nodig hebben, is het tijd om een eigen huis te gaan zoeken. Een baasje met een tuin zou fijn zijn. Een andere kat is geen probleem voor mij, want daar reageer ik bij het gastgezin goed op. Ik houd niet van honden. Kinderen, vanaf een jaar of 8, is geen probleem. Ik ben gewoon een hele lieve aanhankelijke poes en ik hoop een baasje te vinden waar ik heerlijk bij mag liggen en die het fijn vindt om mij veel aandacht te geven. Denkt u het baasje voor mij te zijn? Neem dan contact op met het asiel en wie weet zien we elkaar snel bij het gastgezin.

Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, 0418- 643 129, dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden