Er is een recordopbrengst van 1187,50 euro ingezameld. De Harmonika geeft aan hiermee de Theetuin aan de Tijningenplas extra aan te kunnen kleden.
Er is een recordopbrengst van 1187,50 euro ingezameld. De Harmonika geeft aan hiermee de Theetuin aan de Tijningenplas extra aan te kunnen kleden.

Bommel bakt op Maarten van Rossumtoernooi

Het Open Maarten van Rossum-toernooi, gespeeld van zaterdag 29 juni tot en met zondag 7 juli, kijkt terug op een spectaculaire toernooiweek.

Zaltbommel - Met nagenoeg hetzelfde aantal deelnemers als vorig jaar, werd in het voorweekeinde van start gegaan. Met temperaturen van rond de 35 graden hebben de deelnemers zich letterlijk en figuurlijk in het zweet gewerkt.
Heel Bommel bakt was, zeker gezien de weersomstandigheden, een toepasselijk thema voor het 41e Maarten van Rossum-toernooi bij de Zaltbommel Tennisvereniging.

In totaal zijn er in 9 dagen 155 wedstrijden gespeeld. Zondag 7 juli werd afgesloten met de loterij en de bekendmaking van de opbrengsten voor het goede doel; Dagcentrum De Harmonika. Er is een recordopbrengst van 1187,50 euro ingezameld. De Harmonika geeft aan hiermee de Theetuin aan de Tijningenplas extra aan te kunnen kleden en dankt een ieder voor zijn of haar donatie.

De commissie bedankt alle spelers, sponsoren, toeschouwers en vrijwilligers voor hun bijdrage aan het Maarten van Rossum Toernooi. De winnaars staan op toernooi.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden