Zaterdag vindt Delicious festival plaats aan de Zandmeren in Kerkdriel. Zondag kun je genieten van Nederlandstalige muziek bij Zandmeren Live.
Zaterdag vindt Delicious festival plaats aan de Zandmeren in Kerkdriel. Zondag kun je genieten van Nederlandstalige muziek bij Zandmeren Live.

Twee dagen feest aan de Zandmeren in Kerkdriel

Feestgangers kunnen de zomer op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september opnieuw vol gezelligheid afsluiten aan de Zandmeren in Kerkdriel. De organisatie koppelde dit jaar aan Delicious Festival een nieuw evenement, genaamd Zandmeren Live, met onder andere Snollebollekes, John West, Wesly Bronkhorst en een rock 'n roll podium. De laatste voorbereidingen voor het weekend zijn in volle gang en het beloofd een groot succes te worden!

Kerkdriel - Delicious Festival groeit! Vorig jaar stak de organisatie het evenement voor het eerst in een festivaloutfit. Met succes, want de opkomst en reacties waren lovend. Dit jaar trekt het festival een stuk meer bezoekers en de aanloop van mensen die niet uit de directe omgeving komen neemt sterk toe.

Programma
Het programma staat vol met populaire artiesten zoals Bizzey, La Fuente, Freddy Moreira, Biggi, Puinhoop Kollektiv en Outsiders. Daarnaast is er een BoogieWoogie area met R&B- en disco classics, silent disco en kun je meevaren op de boot 'Delicious Crazy Cruise'.

Nieuwe elementen
Van gebrek aan nieuwe ideeën was geen sprake. Zo krijgt het festival dit jaar een speciaal pool party thema met honderden opblaasbeesten, een waterval, jacuzzi, bikinibar, zwembaden en verassend entertainment.

Ook wordt het terrein uitgebreid met een deel van het strand waar bezoekers in hangmatten van het uitzicht op de Maas kunnen genieten. Het evenement wordt zaterdag afgesloten met een knallende vuurwerkshow op de mainstage.

Indien er regen voorspeld wordt, zullen er grote overkappingen geplaatst worden zodat iedereen droog kan blijven.

Zandmeren Live
Waar het zaterdag in brede zin om de dancemuziek gaat, kunnen bezoekers zondag heerlijk meezingen- en dansen op Nederlandstalige muziek. Dat het gloednieuwe zomerfestival een succes bleek, werd duidelijk toen er in de eerste dagen honderden kaartjes werden verkocht. Bezoekers kunnen genieten van al het lekkers bij de foodtrucks, bijkletsen op het strand of helemaal uit hun dak gaan bij het rock 'n rol podium.

De organisatie was extra blij met de tweede dag, omdat het doorslaggevend was. De kosten voor een festival waren met één dag niet te dekken.

Delicious Festival is op zaterdag 31 augustus van 14.00 tot 01.00 uur. Kijk voor meer info op www.delicious-events.nl.

Zandmeren Live is op zondag 1 september van 15.00 tot 22.00 uur. Kijk voor meer info op www.zandmerenlive.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden