De opbrengst van de Duckrace komt dit jaar geheel ten goede aan Wensstichting SHAMAJO
De opbrengst van de Duckrace komt dit jaar geheel ten goede aan Wensstichting SHAMAJO (Foto: )

Duckrace voor SHAMAJO bij Parkeiland

Na het overweldigende succes van de editie 2018, houdt Tafelronde 194 Bommelerwaard op zondag 8 september op het Parkeiland Waluwe weer een Duckrace om geld in te zamelen voor het goede doel: Wensstichting SHAMAJO.

Zaltbommel - Bij het Parkeiland wordt, net als vorig jaar, een traject van vijfhonderd meter uitgezet, waarin maar liefst zesduizend badeendjes worden losgelaten.

Voor de gelukkige kopers van de eendjes die als eerst de eindstreep halen is een mooi prijzenpakket samengesteld. Je kan een ballonvaart, fotocamera en zelfs een dag BMW-rijden winnen. Eén lot kost 2 euro, zes loten kosten 10 euro. Als je tijdens het evenement aanwezig bent, krijg je direct je prijs overhandigd. Als je er niet bent, dan word je per e-mail of telefoon over de gewonnen prijs geïnformeerd.

Voor ondernemers zijn de felbegeerde bedrijfseenden opnieuw beschikbaar. Deze mogen naar eigen inzicht bestickerd, geverfd of van promotie worden voorzien. "Een uitgelezen kans om je bedrijf positief onder de aandacht te brengen", zo licht commissielid Jaap Evers desgevraagd toe.

Verkoop
De verkoop van de eenden is inmiddels in volle gang. Op de Bommelse braderie was de kraam niet te missen en er zijn veel eendjes verkocht. In de Waluwe zullen de leden van de Tafelronde in de week voor de race de loten nog deur aan deur verkopen.
De lootjes zijn ook te koop via bestuurrt194@gmail.com met als onderwerp 'duckrace 2019'.

Er wordt zondag 8 september gestart om 14.00 uur.

SHAMAJO
De opbrengst van de Duckrace komt dit jaar geheel ten goede aan Wensstichting SHAMAJO. SHAMAJO zorgt ervoor dat mensen met een meervoudige handicap kunnen genieten van het leven. Voor hen organiseert de stichting bijzondere en aansprekende evenementen, zoals een aangepaste kermis, een spectaculaire boottocht en unieke concerten. Daarnaast vervult SHAMAJO hartenwensen van deze gehandicapten, die zij als VIP's behandelen.

Tafelronde 194 Bommelwaard
Tafelronde 194 Bommelwaard is een club die bestaat uit zestien ondernemende heren, die wonen of werken in de Bommelerwaard. Ondersteunen van Bommelse goede doelen, is een belangrijke thema waar zij jaarlijks tijd insteken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden