In het kader van ouderbetrokkenheid gaf De Brug een lunchbijeenkomst voor de ouders van nieuwe leerlingen.
In het kader van ouderbetrokkenheid gaf De Brug een lunchbijeenkomst voor de ouders van nieuwe leerlingen. (Foto: )

Nieuwe ouders bezoeken lunch De Brug

De Brug, school voor praktijkonderwijs, in Zaltbommel heeft vorige week dinsdag een lunch voorbereid voor alle nieuwe ouders/verzorgers van de eerstejaars leerlingen. Dit was een enorm succes! Bijna veertig ouders genoten van de lunch.

Zaltbommel - De nieuwe leerlingen komen van veel diverse (speciale) basisscholen uit de regio en hebben elkaar in de afgelopen weken al beter leren kennen. Dan is het toch mooi dat ouders elkaar ook kunnen ontmoeten. Ouders waarderen dit enorm. Het team van De Brug vindt ouderbetrokkenheid ook heel belangrijk. Het motto van de school is: samen een brug slaan naar de toekomst. Samenwerking tussen ouder(s), leerling en school verhoogt de kans op succes voor de leerling.

De driegangen lunch is bereid door de leerlingen van de horeca-afdeling van de school en de leerlingen van het profiel Dienstverlening & Zorg werden ingezet als gastheer en -vrouw en serveerden de gerechten uit.

Wil je ook genieten van een driegangen lunch in de lunchroom op De Brug? De lunchroom is dit schooljaar geopend op 10 september, 1 oktober, 29 oktober, 19 november, 10 december, 28 januari, 11 februari, 3 maart, 24 maart en 19 mei. De aanvang van de lunch is om 12.30 uur. De lunch kost 7,50 euro, inclusief drankjes. Meer informatie kun je vinden op www.prodebrug.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden