Er is ook een gezamenlijke maaltijd en een heus tentfeest. De muziek werd verzorgd door DJ Remco.
Er is ook een gezamenlijke maaltijd en een heus tentfeest. De muziek werd verzorgd door DJ Remco.

Verbindingsmarkt bij De Wielewaal

Koekjes van Sinem, borrelnoten van de ergotherapeut en psycholoog, zelf gesneden komkommer van Yvonne en nog veel meer was er te krijgen op de verbindingsmarkt in De Wielewaal afgelopen vrijdag.

Zaltbommel - Medewerkers, bewoners, vrijwilligers en familie gingen samen op pad om alle hoeken en gaten van het zorgcentrum te bezoeken. Via een fotoroute kwamen ze iedereen tegen die iets met de Wielewaal te maken had, en bij vele kraampjes waren allemaal creatieve hapjes te halen. Deze gezamenlijke tocht was onderdeel van een jaarlijks feest, waarbij de bedoeling is dat je verbinding maakt met mensen, die je anders niet ziet. Ieder werkt vaak op zijn eigen afdeling, of woont in de eigen huiskamer. En contact met de vrijwilliger op een andere etage heb je bijna nooit. Maar op deze route kom je iedereen tegen en kom je op plekjes in huis waar je nog nooit eerder geweest bent.

Als de puzzeltocht is gelopen hebben velen de slagzin gevonden waar de Wielewaal voor staat: 'Elke dag zo fijn mogelijk'! Na een gezamenlijke maaltijd en een heus tentfeest met muziek van DJ Remco keerde aan het eind van de avond de rust in de Wielewaal weer. En de mooiste herinnering die iedereen de nacht mee innam was misschien wel de zelfgemaakte advocaat van nieuwe collega Dirk.

Meer berichten