Dinsdag 17 september vindt de eerste editie plaats van het Rabo Relatiecafé in het Coöperatiehuis in Zaltbommel.
Dinsdag 17 september vindt de eerste editie plaats van het Rabo Relatiecafé in het Coöperatiehuis in Zaltbommel.

Rabobank start Relatiecafé Altena-Bommelerwaard

Dinsdag 17 september van 18.00 tot 21.00 uur vindt de eerste editie van het Rabo Relatiecafé plaats in het Coöperatiehuis in Zaltbommel, Hogeweg 55.

Zaltbommel - Of je nu gaat trouwen, samenwonen of gaat scheiden. Het zijn ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Er moet veel geregeld worden. Juist in stressvolle of emotionele periodes kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Wat er komt er allemaal bij kijken als je gaat samenwonen? Wat is er als starter op de woningmarkt mogelijk? Wat betekent het voor de hypotheek als je uit elkaar gaat? En kan één van jullie dan straks nog in het huis blijven wonen? Hoe zorg je dat je fiscaal netjes uit elkaar gaat? Wat betekent dit voor het pensioen?

Lokale deskundigen
Rabobank Altena-Bommelerwaard wil iedereen daar zo goed mogelijk bij helpen. Met een aantal lokale deskundigen op verschillende gebieden heeft de Rabobank de handen ineen geslagen om waardevolle inloopavonden te organiseren. Geïnteresseerden krijgen informatie op maat voor als je samen of samen apart verder wil gaan. Geheel kosteloos en geheel vrijblijvend.

Binnenlopen zonder afspraak
Of je dolverliefd bent of midden in een emotioneel proces van een scheiding zit, er komen allerlei juridische, fiscale, financiële, emotionele en psychologische aspecten om de hoek kijken. In korte tijd moet je het overzicht bewaren én ook nog de juiste beslissingen voor de toekomst nemen. Juist dan is het fijn om eens met verschillende deskundigen op dit gebied te praten. Bezoekers kunnen kosteloos gebruikmaken van alle kennis.

Advocate Marjo Linssen, specialiste op het gebied van personen- en familierecht en mediator Edwin Baeten zullen tijdens deze avond naast de deskundigen van Rabobank Altena-Bommelerwaard aanwezig zijn. Het Rabo Relatiecafé wil een warm welkom bieden aan iedereen die vragen heeft over trouwen, scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan en de financiële en juridische kwesties die daarbij komen kijken. Je hoeft geen afspraak te maken.

Tweede editie
De eerste editie van het Rabo Relatiecafé is op dinsdag 17 september van 18.00 tot 21.00 uur in Coöperatiehuis Zaltbommel, Hogeweg 55. Een tweede editie staat gepland op maandag 28 oktober op het kantoor in Almkerk, Sportlaan 170. Hierbij zal notaris en mediator Stephan de Kort aansluiten.

Vragen? Bel (088) 722 66 00 of kijk op www.rabobank.nl/altena-bommelerwaard.

Meer berichten