Foto: Marjolein den Hartog

Familiestruintocht langs de Waal op zondag

Staatsbosbeheer houdt zondag 22 september een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein.

Poederoijen - Onder leiding van een gids van Expeditie Loevestein ontdek je dit open en ruige rivierlandschap. De herfst komt er aan en de dagen worden korter. Overal in de natuur zie je de planten en dieren zich opmaken voor de koudere dagen. Ook de konikpaarden en rode geuzen in dit gebied bereiden zich hier op voor.

Informatie
De struintocht begint om 11.00 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn 3 euro voor kinderen en 5 euro voor volwassenen. Betalen doe je aan de kassa van Slot Loevestein. Trek kleding aan die vies mag worden en vergeet ook de laarzen niet. Honden mogen mee, maar alleen als ze zijn aangelijnd en goed luisteren.

Let op! De struintochten van Staatsbosbeheer starten in de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de natuurgids. Vanaf de parkeerplaats is het ongeveer 10 minuten lopen naar deze startlocatie, dus houd daar rekening mee.

Aanmelden is niet nodig. Kijk voor info op staatsbosbeheer.nl/expeditieloevestein.

Meer berichten