Wethouder Willem Posthouwer heropende samen met supermarktmanager Nicole van Namen de Albert Heijn in Zaltbommel.
Wethouder Willem Posthouwer heropende samen met supermarktmanager Nicole van Namen de Albert Heijn in Zaltbommel. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves.)

Nieuwste winkelconcept

De Albert Heijn in Zaltbommel werd vorige week woensdag officieel heropend door wethouder Willem Posthouwer. De supermarkt van ondernemer Ferry Boender is ingrijpend verbouwd en heeft nu het nieuwste winkelconcept.

Zaltbommel - Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met zelfscankassa's. Ook het parkeerterrein waar je goed en gratis kunt parkeren is compleet vernieuwd, evenals de aanrijdroute naar het Pick Up Point.

Het was gezellig druk bij de heropening. Supermarktmanager Nicole van Namen en haar medewerkers kregen meteen al veel complimenten. "De kinderhoek die ingericht is door een kunstenares uit de Bommelerwaard valt in de smaak, net zoals de gezellige koffiehoek. Maar vooral zijn klanten te spreken over de hypermoderne winkel en het extra grote versaanbod."

Al bij binnenkomst van de vernieuwde supermarkt word je direct verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Er is 'dry misting', een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen er zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. Kiezen voor vers, gezond en lekker eten is gemakkelijker dan ooit dankzij een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.

Bij de bakkerij vinden klanten vers brood, maar ook taarten, gebakjes, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten en andere borrelhapjes. Je kunt ook vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen. Het assortiment is gevarieerd: van internationaal tot lokale leveranciers zoals het zuivel van Den Eelder en Bommelaar Bier van Sil Stranders.

De vernieuwde winkel heeft nu zelfscan. Met de handscanner of de mobiele telefoon kunnen klanten de producten zelf scannen.Maar als klanten bij de gewone kassa willen afrekenen, kan dat uiteraard ook. Er zijn meer technische innovatieve snufjes. Door de hele winkel hangen beeldschermen met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. "Ook zijn wij één van de eerste winkels met elektronische schapkaartjes. Hiermee kunnen we sneller inspelen op veranderingen."

Albert Heijn aan de Steenweg 8 in Zaltbommel is open van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 21.00 uur.

Meer berichten