Van links naar rechts: Nela, Zara en Carmen van GTV Argos.
Van links naar rechts: Nela, Zara en Carmen van GTV Argos. (Foto: )

Vier medailles voor turnsters van GTV Argos

Afgelopen zaterdag was de eerste voorwedstrijd voor acht turnsters van GTV Argos. Vier turnsters mochten plaats nemen op het podium.

Zaltbommel - In de eerste wedstrijd turnden Yente Versteeg en Sarah van Maaren in de categorie pupil 1 D2. Beide turnsters turnen dit jaar een niveau hoger dan vorig jaar. Yente viel helaas een keer van de balk. Sarah verliet de balk drie keer, maar wist wel de hoogste score op vloer te behalen. Yente werd zevende en Sarah werd achtste.

Lisa Spijkerman en Nourhen Kaaouass turnden bij de pupillen 2 D2. Ylaisa Gambier en Anne Juul Schalk kwamen uit bij jeugd 1 D3. Anne Juul viel een keer van de balk, maar werd knap negende. Ylaisa wist op brug de hoogste score te halen en werd zesde. Lisa turnde voor het eerst een radslag op de balk en werd hiermee tweede. Nourhen viel met de koprol van de balk, maar wist wel de hoogste score op brug te halen. Lisa mocht de zilveren medaille in ontvangst nemen en Nourhen eindigde als zesde.

In de laatste wedstrijd waren Nela Lewkowicz, Zara Gambier en Carmen Duijts aan de beurt. Nela begon met een val van balk, maar wist op brug en vloer de hoogste score te behalen. Zara wist op brug de tweede score te behalen. Nela mocht het hoogste podium beklimmen en won een gouden medaille. Zara werd vierde en kreeg de bronzen medaille. Carmen werd derde bij de balkoefening. Op vloer wist zij de hoogste score te halen. Carmen mocht bij de pupillen 1 D3 de bronzen medaille in ontvangst nemen.

Meer berichten