Wil jij meezingen tijdens het concert in Tilburg? Doe dan auditie op 16 januari. Meld je aan via het mailadres.
Wil jij meezingen tijdens het concert in Tilburg? Doe dan auditie op 16 januari. Meld je aan via het mailadres.

Laat je stem horen, want jij kunt het verschil maken

Volgende week worden er audities gehouden voor kinderen voor een bijzonder concert in Tilburg. De auditie is in Zaltbommel en de repetities zijn in Hurwenen.

Regio - Je hebt het vast weleens meegemaakt: Je komt iemand tegen met wie het meteen klikt en die je hoe dan ook tegenkomt in je leven. De oude Japanse legende van de rode draad vertelt hoe een onzichtbare rode draad willekeurige mensen verbindt in het leven. Muziek verbindt en maakt het verschil, daarom vindt er op zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020 een bijzonder concert plaats in het theater van Tilburg, met als thema: hoe mensen die het verschil maken of hebben gemaakt.

Ode aan Malala
Eén van de mensen die verschil maakte, is de Pakistaanse kinderrechtenactiviste Malala Yousafzi. Vanwege haar strijd voor onderwijs voor meisjes werd in 2012 door de Taliban een aanslag op haar leven gepleegd. Een aanslag die ze overleefde en die haar alleen maar strijdvaardiger maakte, wat haar onder andere de Nobelprijs voor de Vrede opleverde. Als ode voor Malala werd een speciaal lied gecomponeerd, wat kinderkoor Senta uit Hurwenen, samen met andere kinderkoren, musici en begeleidt door een geweldig orkest ten gehore zal brengen tijdens het bijzondere concert in Tilburg.

Zing mee
Maar ook jij mag je stem laten horen, om het verschil te maken en wordt uitgenodigd om mee te zingen. Speciaal hiervoor worden audities gehouden op 16 januari in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en houd je van zingen? Doe dan mee! Ervaring is niet nodig. Na aanmelding ontvang je een eenvoudig lied dat je makkelijk kunt instuderen en dit mag je 16 januari zingen. Je wordt van A tot Z begeleid, want het is best spannend.

Om auditie te doen, kun je mailen naar info@koorschoolsenta.nl. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en vertel waarom je mee wil doen. De auditie vindt plaats op donderdag 16 januari tussen 18.00 en 19.00 uur. De repetities zijn wekelijks vanaf maandag 20 januari van 17.30 tot 18.15 uur in Dorpshuis De Kil in Hurwenen.

Meer berichten