Wandeling wintersferen

De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen houden op woensdag 22 januari een wandeling in winterse sferen in Neerijnen.

Neerijnen - De natuur is in winterrust, maar toch valt er van alles te ontdekken. Zo hebben de bomen nog geen blad, waardoor kasteel Waardenburg en huis Neerijnen goed zichtbaar zijn in hun mooie omgeving. Afhankelijk van de temperatuur zijn de knoppen van verschillende bomen en struiken aan het veranderen en zich aan het voorbereiden op de lente. Vanaf de dijk is te zien hoe watervogels hun rust zoeken in de Kil van de Rijswaard. En met een beetje geluk komen reeën uit hun schuilplaatsen te voorschijn. Het wordt genieten van de kleine en grote dingen in de natuur.

De wandeling start om 14.00 uur vanaf de parkeerplaats van Stroomhuis Neerijnen, Van Pallandtweg 1, Neerijnen en duurt ongeveer twee uur. Deelname bedraagt 5 euro, kinderen 4 tot en met 12 jaar 2,50 euro, donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Meer informatie: Bert Vos, tel. 06-19717255 of Fieke Vos, tel. 06-42800802. Foto: Corina van den Berg

Meer berichten