Kleuter raakt knuffel kwijt, heeft iemand Haas gezien?

ZALTBOMMEL - Hier volgt een opsporingsbericht. Het vierjarige zoontje van Hanneke Faber is zondag 26 januari zijn knuffel kwijtgeraakt in de buurt van de Waalkade. Wie weet meer over de huidige verblijfplaats van Haas en kan de kleuter met zijn knuffel herenigen? De vinder kan een beloning tegemoet zien. 

Moeder Hanneke was in Zaltbommel om met haar Ad Hoc Orkest in de Martinuskerk te spelen, met haar vierjarige zoon en Haas in de zaal. Na het concert ging het jongetje aan de Waalkade naar bootjes kijken en is daar ergens Haas uit het oog verloren. Een orkestcollega heeft de knuffel om 17.30 uur nog zien liggen op de buitenmuur van de promenade, net voorbij de Waterpoort, bij het trapje over de muur. 's Avonds lag de knuffel daar niet meer, dus iemand heeft Haas opgepakt en meegenomen. 

Wie weet er meer te vertellen over de knuffel, of wie heeft Haas momenteel onder zijn of haar hoede? Diegene kan contact opnemen met de redactie via redactie.toren@dpgmedia.nl. Voor degene die Haas terugvindt, bakt moeder Hanneke een taart. Maar een kleuter met zijn knuffel kunnen herenigen is natuurlijk al beloning genoeg.
 

Meer berichten