Foto:

Paters gaan voor in mis

Carnaval moet je serieus vieren. Onder dat motto hebben een drietal paters zich al voorbereid op de carnaval(mis). De drie hebben als minderbroeder allemaal wat met de heilige Franciscus (dé vrolijke Frans). Ze gaan dan elk ook graag voor in één van de carnavalsmissen in de Bommelerwaard. 

Bommelerwaard - Zaterdagavond 22 februari om 19.00 uur met de Dorstvlegels in Ammerzoden (Malse Arckeldurp), zondag 23 februari om 09.30 uur met de Martinuskids in Velddriel (Schumersdurp) en zondag 11.11 uur met hofkapel Ammel Blauw in Kerkdriel (Teskesdurp) en ook om 11.11 uur met de Mispelkrakers in Zaltbommel (Mispelgat) Iedereen is welkom bij de vieringen.

Op de foto de paters en waar zij dit jaar voorgaan: v.l.n.r. pastoor en pater Roland Putman in Schumersdurp (Velddriel) en Teskesdurp (Kerkdriel), pater Bertus Bus in Mispelgat (Zaltbommel) en pater Ben van Bronkhorst in 't Malse Arckeldurp (Ammerzoden). Pater Bertus Bus mag zich vanaf 2018 ook drie dagen per jaar bisschop van Mispelgat noemen, en die eretekens draagt hij dan ook met waarde.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden