Bert van den Brink staat op vrijdag 13 maart om 20.00 uur in het Stroomhuis met 'Berts Bytes in Concert'.
Bert van den Brink staat op vrijdag 13 maart om 20.00 uur in het Stroomhuis met 'Berts Bytes in Concert'. (Foto: Melle Meivogel)

'Berts Bytes in Concert' in Stroomhuis Neerijnen

Vanaf het begin van deze eeuw lijken Bert van den Brink en het Stroomhuis bij elkaar te horen. Dat zou je denken als je door de programmaboekjes van het Stroomhuis bladert. Sinds 2003 trad hij daar bijna jaarlijks op. Op vrijdag 13 maart speelt hij daar om 20.00 uur 'Berts Bytes in Concert'.

Neerijnen - Al dertien jaar zijn veel liefhebbers van Van den Brinks muziek ook trouwe beluisteraars van zijn Bytes. Steeds ergens rond de weekovergang weet hij je weer te verrassen. Je leert hem zo van vele kanten kennen en ondertussen krijg je in het begeleidende mailtje iets van zijn gemoedstoestanden mee.

Recent kwam hij op het idee om met zijn bytes voor publiek op te treden. En dus komt hij op 13 maart ook naar het Stroomhuis. Zijn repertoire bestaat uit eigen composities, improvisaties en bekender repertoire uit jazz, pop en aanverwante genres. Op zijn eigen website kondigt hij ‘a mistery guest’ aan.

Van den Brink won in 2007 de Boy Edgar Prise, begeleidde Thomas Oliemans bij de Winterreise van Schubert, maar ook met teksten van Jacques Brel. Ook bracht hij een programma rond zijn grote voorbeeld Jules de Corte.

Een kaartje kost 12,50 euro, reserveren kan via www.stroomhuisneerijnen.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden