Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Patty. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.
Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week is dat Patty. Kijk voor meer informatie op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl. (Foto: )

Dier van de Week: Ontzettend lieve Patty

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week staat Persa in het zonnetje!

Dit is Patty, een ontzettend lieve poes. Voor Patty zijn wij op zoek naar een heel gezellig nieuw huis. Ze is zwervend gevonden en helaas niet meer opgehaald door een eigenaar. Zodoende weten we ook weinig over haar verleden. Ze is niet op de voorgrond aanwezig, liever bekijkt ze alles vanuit een rustige plek. Patty wordt graag aangehaald en vind vooral gekroel achter haar oren lekker. Ze is vrij gezeglijk en zit hier samen met andere katten. Patty verblijft bij ons het liefste buiten en we plaatsen haar dan ook ergens waar ze lekker naar buiten kan. Mocht u interesse hebben in Patty en eens kennis willen maken, u bent welkom!

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op de website.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten.

www.dierenasiel-bommelerwaard.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden