Links supermarktmanager André Bax van Hoogvliet Hedel en rechts Jolan Smeets van 'Samen hebben we genoeg'.
Links supermarktmanager André Bax van Hoogvliet Hedel en rechts Jolan Smeets van 'Samen hebben we genoeg'.

Hoogvliet doneert knuffels aan 'Samen hebben we genoeg'

De Hoogvliet supermarkt in Hedel doneerde vorige week knuffels aan de lokale organisatie 'Samen hebben we genoeg'. Initiatiefneemster Jolan Smeets nam de knuffels dankbaar in ontvangst.

Hedel - 'Samen hebben we genoeg' is een burgerinitiatief in Hedel om gezinnen die het moeilijk hebben te helpen met boodschappen. Deze gezinnen leven (verborgen) onder de armoedegrens en kunnen om uiteenlopende redenen geen beroep doen op de Voedselbank. Het burgerinitiatief zorgt met ongeveer 90 gevende gezinnen en enkele middenstanders, waaronder Hoogvliet, iedere dag voor de ontvangende gezinnen. Daarnaast gaan brood en groenten van de Hoogvliet supermarkt die niet goed genoeg meer zijn voor consumptie via 'Samen hebben we genoeg' naar het Kleindierenpark in Hedel. Hoogvliet draagt het initiatief een zeer warm hart toe. Allereerst vanwege de zorg voor de gezinnen, maar ook omdat dankzij 'Samen hebben we genoeg' ervoor gezorgd wordt dat de producten een nuttige en waardevolle plek krijgen.

Vorige week bezorgde Hoogvliet ook knuffels bij andere zorginstellingen en goede doelen. Een kleine opsteker voor mensen die in deze tijd wel een knuffel verdienen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden