GRUPPO007 heeft trainingen hervat

"We mogen weer!", aldus Michel Schoon en John van Rooij van Gruppo007. "Vorige week maandag was onze eerste echte training sinds 12 maart. Het was uiteraard een klein beetje wennen, maar dat ging eigenlijk heel snel en vanzelf."

Zaltbommel - Woensdag 6 mei werd bekend gemaakt dat vanaf 11 mei buitensport in groepen weer is toegestaan. Er zijn geen restricties in de groepsgrootte zolang men onderling maar 1,5 meter afstand behoud. "Wij zijn diezelfde avond nog aan de slag gegaan om onze vooraf bedachten plannen verder uit te werken. Uiteraard strikt volgens de richtlijnen van het RIVM en de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU). Ook hebben wij diverse malen contact gehad met de gemeente Zaltbommel die de buitensport coördineert. Deze hebben Gruppo007 toestemming gegeven", aldus Schoon en Van Rooij.

Opkomst maandag

"We trainen altijd op maandagavond en donderdagavond waarvan eigenlijk de donderdag de hoofdtraining is. Maandag was er zo’n grote opkomst dat het eigenlijk wel donderdag leek", vertellen de twee oprichters en trainers van de meer dan 40 leden tellende Gruppo007 trots. "Iedereen was blij weer in groepsverband te mogen lopen, maar zeker ook het sociale aspect was erg gemist de afgelopen periode. In de tussen tijd zijn er vijftien 'Gruppo007 Oline Coachingen' verstuurd, maar dat is toch anders.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden