Dier van de Week: Ates en Duman

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week staan Ates en Duman in het zonnetje!

Twee onwijs mooie en leuke kerels! Ates, 7 jaar, is een anatolische herder en Duman, is een akita inu (nog een dwaze puber). Twee beste waakhonden! Met deze honden op het terrein hoeft u niet bang te zijn voor indringers. Ates is een lieve zachtaardige lobbes en Duman is best een stoere jongen. Voor bekenden is Duman echt een lieverd, maar naar vreemden is hij waaks. Wij zoeken voor deze twee honden een mooie buiten plek waar ze goed verzorgd worden en kunnen doen waar ze goed in zijn; uw terrein veilig houden! Heeft u plek voor deze twee kanjers en wilt u meer informatie? Da kunt u bellen naar: 0418- 643 129.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden