Dier van de Week: Amerikaanse bulldog Baron

Elke week zet Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een dier in het zonnetje. Deze week staat Baron in het zonnetje!

Baron is een hele lieve stevig gebouwde American Bully van drie jaar oud. Hij is afgestaan samen met zijn broer. Voorheen is hij gehouden als waakhond, maar hij is hartstikke lief en vindt het prachtig om samen met je te spelen. Als waakhond is hij dan ook niet geschikt.

Helaas is er bij hem artrose ontdekt dus het constant buiten zijn met kouder weer of te veel achter een bal aanrennen is niet goed voor hem. Andere spelletjes waarbij hij zijn neus kan gebruiken vindt hij super om te doen, als hij maar samen met jou bezig is.

Hij kent de hondentaal en kan samen met de meeste soortgenoten. Baron wordt niet geplaatst in een huis met katten. Het huiselijk leven is wat nieuw, maar wij denken dat hij zich makkelijk aanpast en het fantastisch zou vinden als hij zijn eigen warme plek heeft. Gezien het type hond is het belangrijk dat iemand met de nodige ervaring hem een thuis kan bieden voor aandacht en begeleiding. Een dijk van een hond krijg je ervoor terug. Wil je eens kennismaken en zelf zien hoe leuk hij is? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie
Meer informatie is verkrijgbaar bij: Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard, Steenweg 8 in Bruchem, telefoonnummer: 0418- 643 129. Of neem een kijkje op www.dierenasiel-bommelerwaard.nl.

Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 15.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.30 uur. Op maandag en zondag is het asiel gesloten. Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden