Laatste!

  Column

In 1985 begon ik met deze column bij Extra Nieuws. Na een aantal jaren stapte ik over naar de Toren en ik kwam daar onder de hoede van Tineke van der Zanden. Mooie tijden want Tineke las alles voordat het in de krant kwam en zodoende kwam er weleens een column terug. Dan paste ik het aan of schreef ik een nieuwe. Die columnwisseling is overigens altijd in goede harmonie gegaan. Het was voor mij een extra dimensie want soms stuurde ik er weleens eentje op die over het randje was en die kwam er dan toch in.

Later werkte ik met Tom van Engelen. Een andere dimensie, net zo leuk. We hebben weleens een oude column geplaatst. Dat ging per ongeluk. D66 was toen nog net zo boos als toen ie de eerste keer gepubliceerd werd. Met Tom deed ik ook de politieke debatten bij de gemeenteraadsverkiezingen. Gouwe duo, we kunnen zo weer de ring in!

Lisanne van Groeningen zwaait mij uit. Ondanks het feit dat zij vanuit Den Bosch moet opereren, heb ik ook met haar prettige contacten gehad.

Bedankt allemaal. Bedankt ook lezers, voor jullie reacties. En tenslotte, vooral voor de mensen die nu denken eindelijk van me af te zijn: vanaf volgende week woensdag sta ik wekelijks in het Kontakt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden