The Streets naar poptempel Paradiso


The Streets naar poptempel Paradiso

  Cultuur

KERKDRIEL - Coverband The Streets uit de Bommelerwaard is doorgedrongen tot de finale van 'The Clash of the Cover Bands'. Deze finale vindt zaterdag 8 juli plaats in Paradiso in Amsterdam.

Zaterdag 1 april vond in Event Center Culemborg de tweede Halve Finale plaats in het 13e seizoen van The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! Negen regionale winnaars uit Nederland en België zorgden voor een spannende muzikale strijd op hoog niveau en haalden alles uit de kast om zowel de vakjury als het enthousiaste publiek te overtuigen en daarmee een plaats te veroveren in de BENELUX Grand Finale die op zaterdag 8 juli wordt gehouden in dé Poptempel van Nederland: Paradiso Amsterdam. In de voorbereidingen naar deze halve finale kregen alle bands diverse ondersteunende coaching sessies, waardoor ze zich optimaal konden voorbereiden op deze 'The Clash'. Hierdoor wisten de bands hun vorige optredens te toppen en was het niveau hoog en behoorlijk gelijkwaardig. De verschillen werden bepaald door de vorm van de dag.

Als publiekswinnaar Regio Oost Nederland had 4-mans Rock coverband The Streets uit Kerkdriel zich geplaatst voor deze BENELUX Semi-Finals. De band weet naast een muzikaal technisch hoog niveau ook een spectaculair entertainmentgehalte neer te zetten. Met een uitgekiende dynamische setlist met nummers als Ace Of Spades van Motörhead en een sterke bewerking van Another Brick In The Wall van Pink Floyd speelde de band zich met volle overgave ook nu naar een overtuigende eerste plaats bij de publieksstemmen én een hoge score bij de vakjury. Met haar prachtige uitvoering van de mash-up Seven Nation Dreams van The White Stripes/Eurythmics als live-single met videoclip staat The Streets vanaf zaterdag 15 april in 'The Clash Hitlijst'. Vanaf dan is de single te downloaden via iTunes en te streamen via Spotify en wordt gedurende 10 weken de Top 5 geplugd bij alle radio- en tv-stations in Nederland en België.

Andere bands die in de finale staan zijn Soul coverband Capital S uit Delft, Rock coverband The Pinheads uit Woerden, Bluegrass & Country coverband The Royal Hillbilly Club uit Hilversum en Rock coverband The Green Monkeys uit Gramsbergen. Zij maken zich allen op voor de Grand Finale waar de uiteindelijke winnaars van 'The Clash of the Cover Bands Awards 2016/2017' worden bepaald door de vakjury en het publiek. In beide categorieën ontvangen de winnaars onder andere een cd-contract en optredens in de Benelux.
The Streets houdt een buscombi voor haar fans. Er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar finale. Meer informatie daarover:

www.the-streets.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden