Logo detorenbommelerwaard.nl


Steeds meer bezoekers weten de weg naar Lolliepop te vinden. Tijdens de editie van 2016 waren er 2000 bezoekers. Foto: Lolliepop
Steeds meer bezoekers weten de weg naar Lolliepop te vinden. Tijdens de editie van 2016 waren er 2000 bezoekers. Foto: Lolliepop

Lolliepop en Peace in the Park

  Cultuur

ZALTBOMMEL - Het Rock 'n Roll festival Lolliepop beleeft op Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, alweer haar vierde editie. Nadat het gratis toegankelijke festival in 2014 het daglicht zag, is het evenement in drie jaar uitgegroeid tot een festival van formaat. Lolliepop trok in 2016 ruim 2000 bezoekers.


Organisator BF Events maakt zich nu op voor de editie van donderdag 25 mei. Er zijn die dag meerdere live bands te horen en te zien. Rock 'n Roll, jive, swing en Rockabilly zijn te beluisteren in de grote tent en buiten op het terrein waar ook een podium staat. Daaromheen bevinden zich meerdere foodtrucks, een springkussen, een Rock 'n Roll hairdresser en een stand met vintage spullen. Kinderen kunnen zich laten schmincken.

Omdat de voorbereiding en opbouw veel tijd en energie kost is er besloten om de feesttent iets langer te laten staan en op zaterdag 27 mei een tweede gratis toegankelijke avond te houden. Het wordt een Woodstock Tribute avond met de sprekende naam Peace in the park. Terug naar het jaar 1969 waarin Woodstock legendarisch werd. Daphne en Hans, verenigd in BF Events, hebben de Woodstock Tribute Band weten te contracteren. Deze door de wol geverfde band neemt de bezoekers mee terug in de tijd met nummers van onder andere Janis Joplin, CCR, Jefferson Airplane en The 5th Dimention.


Lolliepop is van 14.00 tot 23.00 uur, Peace in the park op zaterdag 27 mei van 20.30 uur tot 01.00 uur. Voor beide dagen is de toegang gratis.

www.facebook.com/BFEventsZaltbommel

Reageer als eerste
Meer berichten