Logo detorenbommelerwaard.nl

Dansschool Djazz Dance Centre -DDC- Zaltbommel 2e plek behaald bij de Nederlandse Kampioenschappen HipHop & Streetdance.

  Sport

De urban dans crew van DDC ‘OUT OF THE BOX’ was afgelopen zondag gekwalificeerd voor het NK wat werd gehouden in het theater Junushof te Wageningen. De danscrew had bij eerdere wedstrijden al verschillende bekers gewonnen waardoor ze voldoende punten hadden behaald om mee te doen met het NK.

Onder leiding van Mees Heijman hebben zij tijdens het NK, na een spannende strijd, de 2e plek behaald. De crew OUT OF THE BOX dragen nu met trots de titel de een na beste hiphop & streetdance crew van Nederland.

Eerder al in 2015 is DDC met hun team Nederlands Kampioen geworden. Mees Heijman is dan ook erg trots dat de crew zoveel succes boekt op nationaal niveau.

Volgend seizoen gaat de crew OUT OF THE BOX door met wedstrijden door heel Nederland. DDC is hiervoor op zoek naar nieuw talent. Wil jij ook meedoen met wedstrijden door Nederland en wil je dansen in een succesvol team? Mail dan naar info@djazzdancecentre.nl.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.djazzdancecentre.nl

Reageer als eerste
Meer berichten