Logo detorenbommelerwaard.nl


Japans Zwaardvechten in Zaltbommel

  Sport

Zondag 28 mei jl. had Budoschool Jishindo de primeur om een hoog gegradueerde Franse gastdocent te mogen ontvangen voor het verzorgen van een seminar Japanse zwaardvechten en het afnemen van examens in de stijl Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu.

De organisatie van Aikibudo Nederland (onderdeel van Judo Bond Nederland) heeft vanwege de centrale ligging en goede parkeer gelegenheid zijn keuze laten vallen op de locatie van Budoschool Jishindo. Deze goed aan te rijden locatie is gevestigd in de Gymzaal van BS Toermalijn aan de Wielkamp 1b te Zalbommel.

Het seminar werd erg druk bezocht en de beoefenaars kwamen uit alle delen van het land. Ondanks de hoge temperaturen heeft iedereen hard gewerkt. Er kan worden terug gekeken op een zeer geslaagde bijeenkomst welke voor herhaling vatbaar is.

Als kers op de taart is hoofddocent Joost Roeland van Budoschool Jishindo geslaagd voor zijn examen 2e Dan Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu.

Iedere dinsdagavond tussen 20:30-21:30 uur worden er bij Budoschool Jishindo lessen verzorgd. Meer informatie vindt u op www.jishindo.nl of bel 06-12755460.

Reageer als eerste
Meer berichten