Logo detorenbommelerwaard.nl


SHAMAJO houdt boottocht voor mensen met beperking

  Verenigingen

KERKDRIEL - Wensstichting SHAMAJO houdt in samenwerking met Van Gent Watersport uit Kerkdriel op woensdag 21 juni de SHAMAJO-Cruise voor mensen die meervoudig gehandicapt zijn.

Mensen met een beperking zijn de VIP's op dee cruise. Dat betekent dat de boottocht zoveel mogelijk is aangepast aan de handicaps. Op deze manier kan iedereen op zijn of haar eigen manier intens genieten. Nahet afvuren van een lichtkogel door burgemeester Henny van Kooten vertrekken alle VIP's, begeleiders en vrijwilligers vanuit jachthaven Van Gent Watersport in luxe sloepen en prachtige boten. Vanuit Kerkdriel varen zij over de Maas naar het pittoreske vestingstadje Heusden. Daar gaan zij aan wal om pannenkoeken te eten. De veiligheid van de deelnemers staat voorop vandaar dat de cruise onder escorte van de waterpolitie plaatsvindt. Daarnaast zijn er duikers stand-by en varen er medische specialisten mee.

Deelnemen

Wie aan deze cruise wil deelnemen, kan zich aanmelden tot donderdag 1 juni bij Jan de Jongh: jandejongh@shamajo.nl. De kosten bedragen 25 euro. Een VIP mag één gratis begeleider meenemen.

Over SHAMAJO

Wensstichting SHAMAJO wil de kwaliteit van leven van (ernstig) meervoudig gehandicapten in Nederland structureel verbeteren. Zij komen op voor hun belangen omdat ze dat zelf niet kunnen.

Reageer als eerste
Meer berichten