Logo detorenbommelerwaard.nl


Verbondenheid, emotie en sportieve inzet tijdens ZesZes

  Verenigingen

VELDDRIEL - De verbondenheid van deelnemers aan wieler- en wandeltocht, de fantastische organisatie en de saamhorigheid van het publiek was de kracht om het groot evenement op zaterdag 13 mei voor KWF en stichting Matchis in Velddriel tot grote hoogte te brengen.

Bij de start van de grote wielertocht van 360 km om 07.00 uur bij dorpshuis de Boxhof in Velddriel kwamen de emoties. Er werden wat traantjes weggepinkt. "Een kippenvelmomentje", aldus een toeschouwer. Aan de wielertochten elk van 60 km langs de mooie grenzen van Maasdriel namen over de hele dag gerekend 185 deelnemers mee. Een opkomst waar de organisatie erg trots op is.

Ook de wandeltocht was in trek. De 36 kilometer, welke onderverdeeld was in 6x6 kilometer, werd gelopen door 100 wandelaars.

De fietstocht met E-Bikers was iets minder in trek, maar dat mocht de pret voor de fietsers die wel deelnamen aan deze tocht niet drukken.

Door sportiviteit, inzet, een loterij en allerlei activiteiten over de gehele dag mag de organisatie trots zijn op de bereikte resultaten voor twee goede doelen, het KWF en stichting Matchis. Hoeveel geld er in totaal is opgehaald voor deze twee goede doelen is op dit moment nog niet bekend.

reageer als eerste
Meer berichten