Logo detorenbommelerwaard.nl


Burgemeester Rehwinkel krijgt eerste Zonnebloemlot

  Verenigingen

REGIO - Waarnemend burgemeester Rehwinkel van Zaltbommel heeft maandag 15 mei het eerste Zonnebloemlot in ontvangst genomen.

Rehwinkel was zeer verrast dat hij dit jaar de uitverkorene was om het eerste symbolische lot uitgereikt te krijgen. In zijn carrière als burgemeester heeft hij niet eerder het eerste Zonnebloemlot mogen ontvangen. Met de overhandiging is het startsein gegeven voor de verkoop van de Zonnebloemloten 2017. Elk lot kost 2,00 euro. Prijzen zijn 15.000 euro of een droomreis, een weekendje weg, een elektrische fiets en meer. De loten worden verkocht door vrijwilligers van alle Zonnebloem afdelingen. Wie de vrijwilliger gemist heeft tijdens de verkoop, kan contact opnemen met de plaatselijke afdeling. De loten kunnen dan alsnog worden gekocht. De loterij is tot en met 1 september.

Met de aankoop van een lot steunt u de Zonnebloem. De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen, zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. De Zonnebloem afdelingen denken altijd in oplossingen en laten elke dag zien dat er zoveel meer kan dan je denkt!

De regio Boschwaard heeft dertien afdelingen in totaal: zes in de Bommelerwaard en zeven afdelingen in Den Bosch.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten