Logo detorenbommelerwaard.nl


Keurslagerij Aarts scoort goed: drie keer een 10!

  Zakelijk

AMMERZODEN - Keurslagerij Aarts uit Ammerzoden heeft tijdens een onaangekondigde keuring hoge punten gescoord. Voor zowel zijn rundergehakt, kip als gehaktstaaf ontving hij drie keer het cijfer 10.

Om binnen de Keurslagerijen de kwaliteit hoog te houden worden slagers met regelmaat verrast door een onverwachte keuring. Dit keer werden er bij slagerij Aarts monsters meegenomen van rundergehakt, kip en een eigen gegaard product. Deze monsters werden onderzocht op onder andere versheid, temperatuur en bacteriën. Ook de temperatuur van de toonbank en koelcel speelt hierbij een grote rol.

Slager John van Woesik, die begin april van dit jaar de slagerij overnam, is erg blij met deze uitslag. Hij vertelt: "Het behalen van drie maal een 10 betekent dat de producten op alle onderdelen een 10 gescoord hebben. Hier mag je als beginnend ondernemer best trots op zijn. En dat ben ik dan ook! Samen met het team hebben we de zaak goed onder controle. Aan ons allemaal de taak om dit zo te houden."

De slager laat deze goede score niet onopgemerkt voorbij gaan en viert dit met zijn klanten. "Natuurlijk vieren we dit feit met leuke aanbiedingen."

www.aarts.keurslager.nl

Reageer als eerste
Meer berichten