Logo detorenbommelerwaard.nl


Dubo Techniek in Zaltbommel is officieel geopend

  Zakelijk

ZALTBOMMEL - Dubotechniek opende donderdag 11 mei de deuren van hun hypermoderne en energieneutrale bedrijfspand in Zaltbommel. Dubotechniek is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid van een stichting tot een commercieel bedrijf met ongeveer zestig medewerkers. Sinds 2008 is Dubotechniek aangesloten bij het VolkerWessels concern en in 2014 is handelsonderneming OSH bv opgericht.

De droom van directeur Ad van Rijsewijk is werkelijkheid geworden: het realiseren van een energieneutraal pand waar zij hun innovaties in eigen huis prefab kunnen ontwikkelen, assembleren en testen. Afgelopen donderdag zijn onder toeziend oog van 180 genodigden de deuren op spectaculaire wijze geopend. Het draaide deze dag om onder andere onze recentste duurzame plug & play innovaties de ONE, Comfort Distributie Set, de Nul op de Meter energiekast en het nieuwe onderkomen van onze handelsonderneming OSH en het Service & Onderhoud bedrijf.

Het streven van Dubotechniek is om altijd te blijven innoveren en vernieuwen, met dit innovatieve pand hopen zij een voorbeeld te zijn voor een duurzame toekomst voor Nederland. Op deze manier is de eerste stap gezet naar zelfvoorzienende gebouwen.

www.dubobedrijven.nl

Reageer als eerste
Meer berichten