Logo detorenbommelerwaard.nl


Een impressie van de winkel.
Een impressie van de winkel.

Kant35B bestaat een jaar, dat wordt gevierd

  Zakelijk

GAMEREN - Een jaar geleden opende Rian Jonkers haar lingeriewinkel Kant35B in Gameren. Rian: "Wat kan een jaar voorbij vliegen! Iets meer dan een jaar geleden begonnen we met het avontuur dat verbouwen en verhuizen heet. Wat vroeger een slagerij was, is nu een lingeriewinkel, iets wat maar weinig mensen zich voor konden stellen in Gameren. Nog steeds zijn de reacties van klanten heel positief."

Assortiment

Bij Kant35B kunnen klanten slagen voor een lingeriesetje, een nachthemd voor jong en oud of beenmode met of zonder print. Ook worden er zwangerschapsbh's, onderhemdjes, pantybroekjes of pantylets verkocht, kortom een zeer gevarieerd aanbod. En ook aan de heren is gedacht: voor mannen zijn er sokken en onder- en nachtmode te koop.

Actie

Rian: "Wij gaan dit jubileum natuurlijk vieren!" Op 1, 2 en 3 juni staat er koffie, thee of limonade met iets lekkers voor de klanten klaar. Iedere klant ontvangt 10 procent korting op de gehele collectie en daarnaast ontvangen zij dubbele stempels op de stempelkaart waarmee zij voor 10 euro korting sparen. Bovendien ligt er voor iedere klant een attentie klaar, zolang de voorraad strekt.

Ridderstraat 35b in Gameren. Telefon: 0418-562799.

www.kant35b.nl

Reageer als eerste
Meer berichten