Logo detorenbommelerwaard.nl


9 juni open dag voor jongens en meiden van Staal

  Zakelijk

HEDEL - Metaalbedrijf Van Knippenberg laat jongeren zien hoe de industrie met de modernste technologieën roestvrijstalen producten maakt. Van Knippenberg bestaat al ruim dertig jaar als metaalbedrijf en organiseert op vrijdag 9 juni 2017 een open dag van 10.00 tot 16.00 uur op het eigen fabrieksterrein aan de Baronieweg 11 in Hedel.

Open dag

De open dag richt zich op leerlingen en studenten die een VMBO-, MBO- of een HBO-opleiding volgen in een technische richting. Van Knippenberg wil onder meer jongeren ervoor interesseren een stage te volgen of te gaan werken in de metaalindustrie. Natuurlijk is iedereen met belangstelling voor de productie van RVS voorwerpen en onderdelen welkom.

Rondleiding

Medewerkers van Van Knippenberg leiden bezoekers van de open dag rond in zowel de fabriek als op de afdeling werkvoorbereiding. In de fabriekshal bevindt zich een modern en zeer uitgebreid machinepark. Eén van de specialiteiten van Van Knippenberg, naast plaat- en constructiewerk, is het stralen van RVS producten. Het metaalbedrijf is gevestigd op een terrein van bijna 3000 vierkante meter in Hedel en biedt werk aan ruim 30 medewerkers. Aanmelden voor de open dag kan via de website.

vanknippenberg.nl

Reageer als eerste
Meer berichten